Monday, July 4, 2011

Hey Ho! It's my birthday!! =)

wow!! i'm 22!

Birthday tahun ni paling simple, yet paling best..huhu.. =D

First: ayah beli benda paling mahal dia pernah beli dalam hidup die: kete second hand sebagai hadiah hari jadi..terima kasih ayah!! u're the best!! terharu giler.................tak terkata... hukk

Second: sambut birthday secara marathon dgn..ahaks!! semua sebab aku lupa hari jadi aku hari ni, bukan semalam.......hahaha!! bongok!! Thanx hunny..u're sweet!! =) gigih layan owg (walaupun berbirat perut and lengan kena cubit 200 kali dlm sehari...hukk..masih sakit lagi ni....)

Third: Mama, thanx for always be there for me (and my pocket..haha).. tak lokek belanja macam2 ..hihi.. biskut mama terbest!! suke lah jln dgn mama...mintak ape pun semua ok je.hahaha.

Forth: tak pernah aku sambut birthday dalam panggung wayang (tgok Transformers dgn member2..).. tapi paling best, sorg pun tak ingat birthday aku!! nasib baik!!! hahaha!! kalau dorg ingat, masak aku....balik umah tak rupa manusia dah la malam td..haha..

Fifth: facebook!! wow..Mark Zuckerberg..thanx!! birthday is never the same with Fb.. and nobody uses "HB" before this aite?? hahaha!! XD

simple simple je..tak yah cake..tak yah pape..just enjoy the moments with all my loved ones..=)

5 comments:

  1. wahhh bestnyer dapat kete.. huuhuhuhu.. selamat hari lahir :)

    ReplyDelete
  2. lame tak blogwalking. sorry lmbt~
    hmm..youre most welcome hunnn~
    ouh..ngadu kat cni ye pwut berbirat? hokeh hokeh.
    youll pay for this!

    ReplyDelete
  3. aik?? nak ngadu kat mane lagi misi?? huhu

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete